Інгредієнти:
- Спагетті – 450 г,
- Головки кукурудзи – 2 шт,
- Середній жовтий кабачок,
- Середній зелений кабачок,
- Невеликий болгарський перець – 1 шт,
- Зелена цибуля,
- Оливкова олія – 2 ст. ложки,
- Лимон – 1 шт,
- Соус песто – пів склянки,
- Помідори черрі – 450 г,
- Петрушка, подрібнена.
Спосіб приготування:
- Нагрійте духовку, вище середньої температури.
- Тим часом готуйте спатетті згідно інструкції на упаковці. Промийте, добре процідіть і дайте повністю охолонути.
- Розріжте навпіл кабачки та перець, почистіть, вийміть насіння.
- Підсмажте на деко кукурудзу, кабачки, болгарський перець, цибулю із оливковою олією, сіллю та перцем 10 хв перевернувши один раз до легкого обвуглення.
- У велику миску з лимоном натерти 1/2 чайної ложки цедри і вичавити 2 столові ложки соку. Збийте в песто і по 1/2 чайної ложки кожної солі і перцю.
- Нарізати кубиками кабачки, перець і подрібніть цибулю; додати в миску з песто. Наріжте ядра з качанів кукурудзи; додати в миску разом з помідорами, петрушкою і вареними макаронами. Ретельно перемішати. Подавати при кімнатній температурі.