Інгредієнти:
- 250 г солодкого перцю,
- 100 г бринзи,
- 1 яйце,
- 30 г масла,
- 1 г меленого червоного перцю.
Спосіб приготування:
- Відібрати міцні й прямі стручки перцю. Надрізати верхню широку частину стручка, відігнути її у вигляді кришечки, видалити стрижень з насінням, а перець промити.
- Бринзу розім’яти виделкою, вилити в неї яйця і додати мелений червоний перець.
- Усе добре перемішати, отриманою сумішшю наповнити підготовлені стручки і накрити їх кришечкою, щоб начинка не випадала при підсмажуванні.
- Потім перець обсмажити з усіх боків у розігрітому вершковому маслі й довести до готовності в духовці.
- Страву можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді (в останньому випадку перець обсмажити на олії).