Інгредієнти для тіста:
- 500 г борошна,
- ½ склянки води,
- ½ склянки молока,
- 1 яйце,
- 4 ст. ложки розтопленого вершкового маргарину,
- ½ пакетика сухих дріжджів,
- 1 ст. л. цукру,
- ½ ч. л. солі.
Для начинки:
- 2-3 ст. л. томатної пасти або кетчупу,
- 6 сосисок,
- 1 велика цибулина,
- 2 болгарських перця,
- 2 помідори,
- 200 г твердого сиру,
- 2 плавлених сирка, майонез,
- ½ пучка петрушки, оливки.
Спосіб приготування:
- Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати теплі воду і молоко, потім яйце, збите з цукром і сіллю. Тісто постійно вимішувати, в кінці додати розтоплений маргарин. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв.
- Твердий сир натерти на тертці, решту продуктів дрібно нарізати.
- Тісто розкачати тонким (в міру) шаром, перекласти на змащений олією лист. Заготівлю змастити томатною пастою або кетчупом, посипати цибулею, викласти шматочки сосисок, перцю, плавлених сирків. Можна нанести сіточку з майонезу.
- Поставити в розігріту до 200 гр. духовку на 20 хв. Потім викласти на піцу кружки помідорів, оливки, посипати петрушкою, тертим твердим сиром, і пекти ще 5 хв.
Переглянути коментарі (1)
Я так готовлю свинину, только без помидор и перца, очень вкусно получается. А вот с куриным филе как-то в голову не приходило. Большое спасибо за идею, обязательно попробую.