X

Риба з овочами

Інгредієнти:

  • 400 г риби (тріски),
  • 500 г картоплі,
  • 2 яйця,
  • 2 морквини,
  • 2 корені петрушки,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 4 ст. ложки розтопленого вершкового масла,
  • зелень петрушки,
  • чорний перець горошком,
  • лавровий лист,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, моркву, петрушку і цибулю нарізати, посолити, скласти в посуд для запікання. Покласти туди ж 2 горошини перцю, лавровий лист, 4 ложки води і тушкувати в закритому посуді на повній потужності 8 хв.
  2. Рибу, порізану на шматки, посолити, викласти зверху на тушковані овочі, додати трохи води і готувати ще 10 хв.
  3. Подрібнити яйця, змішати з зеленню і посипати цією сумішшю готову страву.
  4. Полити розтопленим вершковим маслом.