Інгредієнти:
- 400 г риби (тріски),
- 500 г картоплі,
- 2 яйця,
- 2 морквини,
- 2 корені петрушки,
- 2 голівки ріпчастої цибулі,
- 4 ст. ложки розтопленого вершкового масла,
- зелень петрушки,
- чорний перець горошком,
- лавровий лист,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Картоплю, моркву, петрушку і цибулю нарізати, посолити, скласти в посуд для запікання. Покласти туди ж 2 горошини перцю, лавровий лист, 4 ложки води і тушкувати в закритому посуді на повній потужності 8 хв.
- Рибу, порізану на шматки, посолити, викласти зверху на тушковані овочі, додати трохи води і готувати ще 10 хв.
- Подрібнити яйця, змішати з зеленню і посипати цією сумішшю готову страву.
- Полити розтопленим вершковим маслом.