Інгредієнти:
- Твердий сир тофу, осушений – 400 г
- Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. ложки,
- Рисова локшина – 220 г,
- Соєвий соус з низьким вмістом натрію – 1/4 c. (35г),
- Коричневий цукор – 2 ст. ложки,
- Солодкий соус чилі – 2 ч. ложки,
- Сік 1 лайма, + скибочка для подачі,
- Зубчик часнику, натертий на тертці,
- Олія – 1 ст. ложка,
- Червоний перець, нарізаний шматочками – 1 шт,
- Паростки квасолі – 270 г,
- Тонко нарізані шматочками цибулини – 2 шт,
- Подрібнений арахіс – 1/4 c. (35г).
Спосіб приготування:
- Нарізати тофу товщиною 1,25см. Нарізати кубиками, перекласти в миску і перемішайте підкидаючи з кукурудзяним крохмалем.
- Тим часом готуйте локшину за інструкцією на упаковки і промивайте холодною водою; процідіть.
- У маленькій мисці з’єднайте соєвий соус, цукор, соус чилі, сік лайма та часник; відкласти.
- Нагрійте 1 столову ложку олії у великій сковороді з антипригарним покриттям. Додати перець і смажте до готовності, 4 – 5 хвилин. Вийміть із сковороди. Додати тофу і готуйте, підкидаючи, до золотисто-коричневого кольору, 4 – 5 хвилин. Додаємо локшину і соус і перемішуємо до поєднання. Додайте перець, паростки і цибулю і готуйте 2 хвилини.