Інгредієнти:
- Спагетті – 220 г,
- Квасоля або соя – 1 склянка,
- Кукурудза – 2/3 склянки,
- Арасісове масло – 1/3 склянки,
- Рисовий оцет – 1/3 склянки,
- Гострий соус чилі – 1 ст. ложка,
- Вода – 2 ст. ложки,
- Морква, натерта – 1 склянка,
- Помідори черрі – 400 г,
- Яблуко, голден – 1 шт,
- Свіжа кінза, подрібнена – 1/3 склянки.
Спосіб приготування:
- Приготуйте спагетті згідно інструкції на упаковці. Якщо соя або квасоля та кукурудза морожені опустіть до макарону на 2 хв, злийте воду і промийте.
- У мисці збийте арахісове масло, рисовий оцет, соус, воду і сіль. Додайте подрібнену моркву, помідори, яблуко, кінзу і спагетті. Добре перемішайте. Подавати з соусом чилі.