Інгредієнти:
- 400мл кефіру,
- 300г пшеничного борошна,
- 60г цукру,
- 40г какао,
- 1 яйце,
- 2г соди,
- 5мл лимонного соку,
- 60мл рослинного масла.
Спосіб приготування:
- Змішуємо спочатку кефір з лимонним соком, цукром і яйцями, а потім додаємо все інше – борошно, соду і какао-порошок.
- Перемішуємо тісто до однорідності. Воно повинно вийти досить густої консистенції. Тісто не повинно довго стояти, так що відразу приступаємо до жарке оладок.
- На добре розігріту сковороду наливаємо масло і смажимо оладки на досить великому вогні з обох сторін. У процесі смаження вони повинні добре підніматися і залишатися пишними навіть після того, як охолонуть.