X

Шоколадні оладки

Інгредієнти:

  • 400мл кефіру,
  • 300г пшеничного борошна,
  • 60г цукру,
  • 40г какао,
  • 1 яйце,
  • 2г соди,
  • 5мл лимонного соку,
  • 60мл рослинного масла.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо спочатку кефір з лимонним соком, цукром і яйцями, а потім додаємо все інше – борошно, соду і какао-порошок.
  2. Перемішуємо тісто до однорідності. Воно повинно вийти досить густої консистенції. Тісто не повинно довго стояти, так що відразу приступаємо до жарке оладок.
  3. На добре розігріту сковороду наливаємо масло і смажимо оладки на досить великому вогні з обох сторін. У процесі смаження вони повинні добре підніматися і залишатися пишними навіть після того, як охолонуть.