Інгредієнти на манні галушки:
- 1 пучок зелені,
- 0,25 л м’ясного бульйону,
- 100 г манної крупи,
- 1 яйце,
- сіль,
- перець,
- мускатний горіх
Крім того:
- 0,75 л м’ясного бульйону,
- по 0,5 пучка петрушки і зеленої цибулі.
Спосіб приготування:
- Приготування галушок: промити зелень, обсушити і дрібно нарубати. Розігріти бульйон, всипати манку, убити яйце, розмішати, посолити, додати прянощі. Масу покласти в змащену маслом плоску форму, випікати 3 хв при 600 Вт, не закриваючи кришкою, потім перевернути, накрити кришкою і за 4 хв довести до готовності.
- Манну масу розділити чайною ложкою на маленькі шматочки, покласти в гарячий бульйон і посипати зеленню.