Інгредієнти:
- 2 шматки курки по 50— 70 г,
- 1 цибулина,
- 2 морквини,
- 1 корінь петрушки,
- 1 корінь селери,
- 2 ст. ложки олії,
- 1 л м’ясного бульйону,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Цибулю, моркву, корінь петрушки і селери нарізати соломкою, покласти в посуд, додати олії і готувати при повній потужності 2—5 хв. У киплячий бульйон додати овочі й готувати 2—3 хв. Локшину покласти в киплячу воду на одну хвилину, відкинути на сито і, коли вода стече, перекласти в бульйон. Накрити кришкою і довести до готовності при 50% потужності за 10—12 хв.
- Перед тим як подати до столу, посипати зеленню. Подавати зі шматком курки.