X

Суп з локшиною і куркою

Інгредієнти:

  • 2 шматки курки по 50— 70 г,
  • 1 цибулина,
  • 2 морквини,
  • 1 корінь петрушки,
  • 1 корінь селери,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 1 л м’ясного бульйону,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю, моркву, корінь петрушки і селери нарізати соломкою, покласти в посуд, додати олії і готувати при повній потужності 2—5 хв. У киплячий бульйон додати овочі й готувати 2—3 хв. Локшину покласти в киплячу воду на одну хвилину, відкинути на сито і, коли вода стече, перекласти в бульйон. Накрити кришкою і довести до готовності при 50% потужності за 10—12 хв.
  2. Перед тим як подати до столу, посипати зеленню. Подавати зі шматком курки.