X

Язик шматочками в соусі

Язик шматочками в соусі

Інгредієнти:

  • 400 г язика,
  • 1 цибулина,
  • 1 лавровий лист,
  • 1 гвоздика,
  • 1 склянка білого вина,
  • сіль і перець за смаком,
  • вода.

Спосіб приготування:

  1. Покласти язик у скляну каструлю. Цибулю нашпигувати гвоздикою і лавровим листом і покласти до язика.
  2. Вино змішати із сіллю і перцем і вилити на язик. Додати в каструлю води так, щоб майже весь язик був покритий рідиною. Каструлю закрити і варити на повній потужності 5 хв, а потім 40 хв у режимі ПОВІЛЬНЕ КИПІННЯ.
  3. Язик вийняти з каструлі й трохи охолодити. Потім зняти шкіру і порізати шматочками. Подавати, обливши соусом.
  4. Примітка. Соус приготувати з підливи, білого вина і вершків.