Інгредієнти:
- 180 г цукру,
- 60 г масла або маргарину,
- 1 яйце,
- 160 г молока,
- 1 ч. ложка ванільної есенції,
- 240 г борошна,
- 1,5 ч. ложки розпушувача,
- 0,25 ч. ложки солі.
Спосіб приготування:
- Збити масло і цукор міксером. Додати яйце і добре збити. Змішати з рештою інгредієнтів. Збивати 1 хв на середній швидкості.
- Змастити маслом форму для пирога. Покласти тісто в каструлю і накрити паперовим рушником.
- Нагрівати в режимі ПОВІЛЬНЕ КИПІННЯ 8—10 хв, поки сірник, увіткнутий біля центру, не виходитиме сухим.
- Дати постояти, не накриваючи, 15 хв. Перекласти на тарілку для сервірування. Зберігати накритим.