Інгредієнти:
- Шпинат 300 г,
- часник 3 зуб.,
- пармезан 60 г,
- кедрові горішки (пінія) 60 г,
- сіль 1 щіпка,
- перець чорний мелений 1 щіпка,
- оливкова олія 120 мл,
- оливкова олія 1 ст. л.,
- італійська ковбаса 1 шт.,
- болгарський перець (червоний) 0,5 шт.,
- моцарелла 240 г.
Спосіб приготування:
- Змішати в кухонному комбайні шпинат, часник, пармезан, кедрові горішки, сіль і перець. Збити до консистенції кашки. Не вимикаючи, додати масло. Відкласти в сторону.
- Нагріти 1 ст. ложку масла на невеликій сковороді і покласти в нього ковбасу. Розбити дерев’яною ложкою і обсмажувати близько 5 хвилин, поки не підрум’яниться. Викласти із сковороди і відкласти в сторону.
- Покласти на сковороду червоний перець. При необхідності додати трохи олії. Додати щіпку солі.
- Нанести песто на основу для піци рівномірним шаром.
- Посипати тертим сиром.
- Покласти ковбасу і посипати сиром.
- Викласти зверху смажений перець.
- Посипати сиром.
- Випікати 10-12 хвилин. Дістати піцу, розрізати клинами і подавати.