X

Телятина, запечена з овочами і сиром

Телятина, запечена з овочами і сиром

Інгредієнти:

  • 10 г вершкового масла або олії,
  • 250 г телятини,
  • 1 цибулина,
  • 1 невеликий корінь селери,
  • 1/2 зубка часнику,
  • 150 г свіжих помідорів,
  • 2 ст. ложки томатної пасти,
  • сіль,
  • 1/2 ч. ложки майорану,
  • мелений чорний перець,
  • 10 г тертого твердого сиру.

Спосіб приготування:

  1. Розігріти на сковороді вершкове масло або олію й обсмажити шматки м’яса з обох боків до появи золотавої скоринки.
  2. М’ясо зняти зі сковороди, посолити, а на сковороді обсмажити при постійному помішуванні дрібно нарізану цибулю, розтертий часник, очищену і дрібно нарізану селеру.
  3. Додати нарізані на дольки помідори, прянощі, посолити і тушкувати під кришкою протягом 5-6 хвилин.
  4. М’ясо поклаети на сковороду або блюдо з вогнетривкого скла і залити його приготованою масою.
  5. Запікати в духовці приблизно 45 хв.
  6. Незадовго до повної готовності страви посипати її тертим сиром і ще кілька хвилин потримати в духовці.
  7. Подавати страву гарячою.