Інгредієнти:
- 700 г свинячої вирізки або корейки
- 3 зубчики часнику
- 2 гілочки розмарину
- 1-2 ст.л. рідкого меду
- 1 ст.л гірчиці із зернами
- сіль, суміш мелених перців
Спосіб приготування:
- Свинячу вирізку помити і обтерти паперовим рушником. Добре натерти крупною сіллю і меленим перцем.
- Часник очистити і нарізати тонкими пластинками. Зробити в м’ясі проколи ножем і нашпигувати його часником.
- Покласти зверху гілочки розмарину і обв’язати вирізку кулінарною ниткою.
- Запікати в розігрітій до 180 ºС духовці близько години.
- Потім змастити м’ясо сумішшю меду і гірчиці, пекти ще 15-20 хвилин.