Інгредієнти:
- Оливкова олія – 2 ст. ложки,
- Морва, середня – 2 шт,
- Цибуля, середня – 1 шт,
- Чебрець свіжий – 8 гілочок, зв’язаних разом,
- Картопля, велика – 3 шт,
- Овочевий або курячий бульйон – 2 л ,
- Спаржа – 1 пучок,
- Квасоля, готова – 1 банка (~450г), промити та висушити,
- Кріп свіжий – 2 ст. ложки.
Спосіб приготування:
- У каструлі нагрійте 2 ст. ложки олії, додайте нарізану моркву, цибулю свіжий чебрець, 1/4 ложки солі. Готуйте 8 хвилин помушуючи.
- Додайте нарізану картоплюі і овочевий або курячий бульйон з низьким вмістом натрію.
- Накрийте кришкою не повністю, на високій температурі доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 25 хвилин, поки картопля не стане м’якою.
- Додайте нарізану спаржу і готуйте ще 3 хв. Вийміть чебрець. Додайте квасолю, свіжий кріп, сіль та перець за смаком.