Баклажани соте

Інгредієнти:

  • 500 г баклажанів,
  • 4 шт. солодкого перцю,
  • 2 помідори,
  • З cт. ложки вершкового масла,
  • 2—3 ст. ложки олії,
  • зелень петрушки,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Очистити баклажани від шкірочки, нарізати кружальцями, обсмажити на вершковому маслі й олії (краще на маслиновій).
  2. Нарізати дрібними шматочками помідори, обсмажити і змішати з печеним солодким перцем, очищеним від шкірочки і дрібно нарізаним.
  3. На кожне кружальце покласти суміш помідорів і перцю, зверху посипати зеленню петрушки.
  4. Подати до столу гарячими.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *