Інгредієнти:
- 400 г баранини,
- 200 г рису,
- 4 ст. ложки жиру,
- 4 зубчики часнику,
- 2 морквини,
- 2 корені петрушки,
- 2 ст. ложки томатної пасти,
- 2 ч. ложки борошна,
- чорний мелений перець,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Рис промити і замочити на кілька годин, потім додати жир і прогріти в печі 15 хв на повній потужності. Баранину розібрати на порційні шматки і нашпигувати морквою, коренями петрушки і часником.
- У посуд з рисом покласти баранину і готувати ще 20 хв на повній потужності.
- Окремо змішати томатну пасту з борошном, посолити і поперчити за смаком, а потім суміш покласти в посуд із м’ясом і протушкувати ще 10 хв.