Баранина смажена з часником або цибулею

Баранина смажена з часником або цибулею

Інгредієнти:

  • 500 г м’якоті баранини,
  • сік лимона,
  • 8 зубків часнику або скибочок цибулі,
  • 2 ст. ложки вершкового масла,
  • спеції.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлений шматок баранини посолити, поперчити, облити соком лимона і витримати в холодильнику 30 хв. Зробити у шматку м’яса до 8 надрізів, вкласти в них по одному очищеному зубку часнику або скибочці цибулі, витримати в холодильнику 2 години.
  2. Присмажити баранину на слабкому вогні під кришкою, періодично поливаючи кип’яченою водою і соком, що утворився.
  3. Подали страву з квашеною капустою,,прикрасити зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *