Баранина тушкована з капустою

Баранина тушкована з капустою

Інгредієнти:

  • 800 г баранини,
  • 500 г картоплі,
  • 500 г капусти,
  • 2 цибулини,
  • сіль,
  • кмин,
  • вода або бульйон,
  • сметана,
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Нарізати підготовлене м’ясо (жирне — дрібно, пісне — великими шматками), очищену картоплю і капусту. У каструлю або вогнетривку скляну форму докласти шматочки баранячого жиру (зрізати з м’яса), просмажити, потім покласти шарами м’ясо, картоплю, капусту, пересипаючи кожен шар кмином, нарізаною цибулею і сіллю. Залити усе бульйоном або водою, накрити кришкою.
  2. Тушкувати в духовці або на слабкому вогні, при необхідності доливаючи рідину.
  3. Коли баранина стане м’якою, додати сметану і дрібно нарізану зелень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *