Інгредієнти:
- 800 г баранини,
- 500 г картоплі,
- 500 г капусти,
- 2 цибулини,
- сіль,
- кмин,
- вода або бульйон,
- сметана,
- зелень.
Спосіб приготування:
- Нарізати підготовлене м’ясо (жирне — дрібно, пісне — великими шматками), очищену картоплю і капусту. У каструлю або вогнетривку скляну форму докласти шматочки баранячого жиру (зрізати з м’яса), просмажити, потім покласти шарами м’ясо, картоплю, капусту, пересипаючи кожен шар кмином, нарізаною цибулею і сіллю. Залити усе бульйоном або водою, накрити кришкою.
- Тушкувати в духовці або на слабкому вогні, при необхідності доливаючи рідину.
- Коли баранина стане м’якою, додати сметану і дрібно нарізану зелень.