Інгредієнти:
- 800 г баранини
- 4 голівки ріпчастої цибулі
- 4 баклажани
- 4 помідори
- 60 г вершкового масла
- 2 cт. ложки борошна
- 100 г молока
- 4 cт. ложки тертого сиру
- зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізати невеликими шматочками, покласти в посуд. Додати нарізану цибулю, вершкове масло, перець і сіль. Під закритою кришкою готувати на повній потужності протягом 15—18 хв.
- Помідори очистити від шкірки, порізати і додати до м’яса, усе перемішати і прогріти ще 8 хв. Баклажани спекти над відкритим вогнем звичайної печі, порізати і змішати з маслом і борошном в окремому посуді. Посипати тертим сиром, додати молоко і під закритою кришкою прогріти 10 хв. Прогріту масу довести до пюреподібного стану.
- На блюдо викласти м’ясо і пюре з баклажанів.