Баранина з помідорами

Баранина з помідорами

Інгредієнти:

  • 800 г баранини
  • 4 голівки ріпчастої цибулі
  • 4 баклажа­ни
  • 4 помідори
  • 60 г вершкового масла
  • 2 cт. ложки бо­рошна
  • 100 г молока
  • 4 cт. ложки тертого сиру
  • зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо нарізати невеликими шматочками, покласти в посуд. Додати нарізану цибулю, вершкове масло, перець і сіль. Під закритою кришкою готувати на повній потуж­ності протягом 15—18 хв.
  2. Помідори очистити від шкірки, порізати і додати до м’яса, усе перемішати і прогріти ще 8 хв. Баклажани спекти над відкритим вогнем звичайної печі, порізати і змішати з маслом і борошном в окремому посуді. Поси­пати тертим сиром, додати молоко і під закритою кришкою прогріти 10 хв. Прогріту масу довести до пюреподіб­ного стану.
  3. На блюдо викласти м’ясо і пюре з баклажанів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *