Бефстроганов із печінки

Бефстроганов із печінки

Інгредієнти:

  • 500 г печінки,
  • 2 ст. ложки маргарину або пряженого сала,
  • 2 цибулини,
  • 1 ст. ложка борошна.

Спосіб приготування:

  1. Печінку промити, очистити від плівок і великих проток. Нарізати маленькими видовженими шматками.
  2. Дрібно нашаткувати цибулю, змішати з печінкою, посипати борошном, додати масла, накрити кришкою і готувати при повній потужності 5—6 хв.
  3. Відкрити кришку, покласти сметану і 2 ст. ложки то-мата-пасти, знову накрити кришкою і довести до готовності при 50% потужності протягом 5—7 хв.
  4. Перед тим як подати .до столу , посипати подрібненою зеленню кропу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *