Біфштекс по-гамбурзькому

Біфштекс по-гамбурзькому

Інгредієнти:

  • 0,5 кг телятини,
  • 2-3 ст. ложки молока,
  • 1 ч. ложка гірчиці,
  • сіль,
  • чорний перець,
  • 1 ст. ложка подрібненої цибулі.

Спосіб приготування:

  1. Телятину посолити, покласти чорний перець, подрібнену цибулю, молоко, гірчицю.
  2. Суміш ретельно вимішати і зробити з неї 4-5 пласких біфштексів.
  3. Обсмажити їх з двох боків на решітці.
  4. Подавати гарячими з нарізаними кружальцями червоними помідорами, цибулею і смаженою картоплею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *