Бісквіт із варенням

Інгредієнти:

  • 6 яєць,
  • 6 ст. ложок цукру,
  • 6 ч. ложок картопляного борошна,
  • варення.

Спосіб приготування:

  1. 6 жовтків, 6 ложок цукру розтерти до білого, додати піну з білків, підсипаючи потрохи картопляне борошно.
  2. Лист або тонку сковороду вистелити промасленим папером, помістити на нього тісто і спекти в духовці.
  3. Коли бісквіт буде готовий, викласти його на дошку нижньою частиною догори, помастити, поки ще не охолов (інакше буде ламатися) варенням, згорнути рулетом, покласти на блюдо і порізати на порції, навколо обкласти збитою сметаною з цукром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *