Борщ без капусти

Борщ без капусти

Інгредієнти:

  • 4 варені буряки
  • 4 картоплини
  • по 1 шт. моркви, кореня петрушки
  • 2 голівки ріпчастої цибулі
  • 3 ст. ложки томатапюре
  • 40 г жиру
  • по 1 ст. ложці цукру, 3%-ного оцту
  • 1,5 л бульйону або води.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю нарізають брусочками, решту овочів — со­ломкою. У киплячий бульйон або воду опускають кар­топлю і варять
    10—15 хв, потім додають підготовлений варений буряк, пасеровані овочі й томат-пюре.
  2. За 5—10 хв до готовності додають сіль, цукор, спеції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *