Борщ без картоплі

Борщ без картоплі

Інгредієнти:

  • 3 буряки
  • 300 г білокачанної свіжої або квашеної капусти
  • по 1 шт. моркви і кореня петрушки
  • 2 голівки ріпчастої цибулі
  • 3 ст. ложки томата-пюре
  • 40 г жиру
  • по 1 ст. ложці цукру і пшеничного борошна
  • 1 ст. ложка 3%-ного оцту
  • 1,5 л бульйону або води
  • сіль, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У киплячий бульйон або воду опускають нашатковану свіжу капусту і варять її 10—15 хв, потім додають тушкований буряк, пасеровані овочі й варять до готовності. За 5—10 хв до закінчення варіння кладуть сіль, спеції, цукор.
  2. При використанні квашеної капусти її спочатку тушкують, а потім додають до борщу разом з буряком.
  3. Борщ можна заправити білим соусом.Смачного!

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *