Інгредієнти:
- 3 буряки
- 300 г білокачанної свіжої або квашеної капусти
- по 1 шт. моркви і кореня петрушки
- 2 голівки ріпчастої цибулі
- 3 ст. ложки томата-пюре
- 40 г жиру
- по 1 ст. ложці цукру і пшеничного борошна
- 1 ст. ложка 3%-ного оцту
- 1,5 л бульйону або води
- сіль, спеції за смаком.
Спосіб приготування:
- У киплячий бульйон або воду опускають нашатковану свіжу капусту і варять її 10—15 хв, потім додають тушкований буряк, пасеровані овочі й варять до готовності. За 5—10 хв до закінчення варіння кладуть сіль, спеції, цукор.
- При використанні квашеної капусти її спочатку тушкують, а потім додають до борщу разом з буряком.
- Борщ можна заправити білим соусом.Смачного!
а у вас є рецепт “Українського борща”?
Так звичайно! Будь ласка =)
http://www.bestrecept.com.ua/borsch-ukrajinskyj/
Дуже дякую! швидко Ви)))))