Борщ із квашеного буряка

Борщ із квашеного буряка

Інгредієнти:

  • 50 г сушених білих грибів,
  • квашений буряк,
  • 3 ч. ложки борошна,
  • 1 ст. ложка олії,
  • цибуля,
  • сметана,
  • кріп,
  • зелень петрушки,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Гриби відварити в підсоленій воді, пошинкувати. Буряк відварити, додати грибний бульйон, підрум’янене в олії борошно, шинковану підсмажену в олії цибулю, олію, сметану, сіль.
  2. Прогріти, не доводячи до кипіння, і посипати рубаною зеленню.
  3. Подавати зі сметаною.

Коментарі

  1. А грибів нема…Чи можна замість свіжого покласти квашений у звичайний борщ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *