Брюссельська капуста зі сметаною і кропом

Брюссельська капуста зі сметаною і кропом

Інгредієнти:

  • 500 г свіжої брюссельської капусти,
  • 2 ч. ложки насіння кропу,
  • 0,25 склянки свіжомеленого перцю,
  • 1 склянка сметани,
  • 1 склянка хлібних крихт,
  • свіжий зелений кріп.

Спосіб приготування:

  1. Зрізати качан і видалити верхнє листя з брюссельської капусти. Промити і покласти в літрову каструлю для запікання. Додати 2 ст. ложки води, накрити і тушкувати 3—4 хв на позначці «найвищий» (капуста повинна стати хрусткою, не м’якою). Злити воду. Покласти капусту в неглибокий посуд. Посипати насінням кропу і перцем, залити сметаною і посипати зверху хлібними крихтами.
  2. Поставити на верхній ярус і смажити грилем 3—5 хв до одержання золотавого кольору хлібних крихт.
  3. Подавати в гарячому вигляді, посипавши зверху свіжим кропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *