Бублики звичайні

Бублики звичайні

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 1 склянка молока,
  • 50 г вершкового масла,
  • 3 яйця,
  • сіль на кінчику ножа.

Спосіб приготування:

  1. Зварити молоко з маслом і запарити ним борошно, розмішуючи, щоб утворилася однорідна маса; додати яйця, сіль і замісити тісто.
  2. Поставити його на дві години в холодне місце, потім викласти на посипану борошном дошку, викачати валок завтовшки в півпальця і робити бублики.
  3. Змастити їх яйцем, викласти на змащений жиром лист, посипати маком і пекти в гарячій духовці (210— 220°С) протягом 20 хв.
  4. Бублики можна смажити на олії, але тоді їх не слід змащувати яйцем і посипати маком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *