Бутерброд-гриль з шампіньйонами та сиром

Інгредієнти:

  • Цибулина (маленька) – 1 шт,
  • шампіньйони – 220 г,
  • часник – 2 зубчики,
  • чебрець – 1 чайна ложка,
  • біле вино (або бульйон) – 1/4 склянки,
  • сіль, перець – за смаком,
  • петрушка – 1 столова ложка,
  • тертий сир – 200 г,
  • хліб – 4 шматка,
  • оливкова олія – 1 столова ложка,
  • вершкове масло – 2 столові ложки.

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на оливковій олії цибулю (5-7 хвилин). Додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте 10-15 хвилин до золотистого стану. Влийте вино і готуйте поки вся більшість рідини не випарується. Поперчіть, посоліть. Зніміть з вогню. Всипте тертий сир і перемішайте з гарячими грибами, щоб він розплавився.
  2. Кожен шматок хліба змастіть вершковим маслом з одного боку і обсмажте промасленою стороною. Викладіть грибну начинку на один шматок і закрийте другим шматком хліба обсмаженою стороною вгору. Готуйте на грилі до золотистої скоринки (2-4 хвилини на кожну сторону).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *