Бутерброди з м’ясом курки

Рецепт № 1

Інгредієнти:

  • 350 г хліба,
  • 200 г м’яса курчати,
  • 60 г майонезу,
  • 10 зелених маслин,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Зварити курча, відділити кістки і шкіру, а м’ясо дрібно, нарізати й змішати з майонезом.
  2. Нарізати хліб скибочками будь-якої форми і нанести на них не дуже товстий шар приготованої суміші.
  3. Кожний бутерброд прикрасити дрібно нарізаною петрушкою.

Рецепт № 2

Інгредієнти:

  • 350 г хліба,
  • 200 е м’яса птиці,
  • 50 г вершкового масла,
  • 20 г вершків,
  • 10 г каперсів,
  • чорний перець.

Спосіб приготування:

  1. Зварити птицю, відділити кістки й шкіру, а м’ясо 2—3 рази пропустити крізь м’ясорубку; додати вершки, свіже масло, сіль за смаком і, за бажанням, чорний перець.
  2. Суміш добре перемішати й нанести на скибочки хліба.
  3. Кожну скибочку можна прикрасити каперсом, маслиною, буряком тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *