Чебуреки з картоплею і сиром

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі,
  • 100-150 г будь-якого твердого сиру,
  • 1 пучок кропу,
  • сіль, перець.

Для тіста:

  • 1 яйце, 150 мл. кефіру + 1 ст. л. сметани,
  • 50 г. вершкового масла (розтопити),
  • 0,5 ч.л.солі,
  • 450 г борошна.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити з сіллю і зробити пюре.
  2. Сир натерти на тертці і поєднати з ГАРЯЧИМ пюре.
  3. Поперчити, додати дрібно нарізаний кріп, перемішати.
  4. З’єднати всі інгредієнти для тіста.
  5. Для чебуреків тісто розкачувати дуже тонко на присипаному
    борошном столі.
  6. Смажити на олії, як зазвичай при смаженні чебуреків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *