Деруни

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг,
  • цибуля ріпчаста (100г) – 1 шт,
  • сіль – 1 чайна ложка,
  • перець чорний мелений – ½ чайної ложки,
  • рослинна олія – 100 мл.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю очистіть і швидко натріть на дрібній тертці, щоб вона не встигла потемніти.
  2. Ріпчасту цибулю також натріть на тертці або подрібніть за допомогою блендера і додайте до картоплі. Якщо у вас сорт картоплі, яка швидко темніє, то краще кожну натерту порцію відразу змішувати з цибулею.
  3. Картопляний сік злийте або вичерпати ложкою.
  4. Посоліть і поперчіть тісто.
  5. На розігріту сковороду з рослинним маслом акуратно викладайте по столовій ложці картопляного тіста.
  6. Смажте на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *