Дуже смачні печериці

Інгредієнти:

  • Печериці,
  • каперси,
  • дрібно нарізаний часник,
  • кілька маленьких кубиків вершкового масла,
  • сухе біле вино,
  • оливкова олія,
  • сіль,
  • перець.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо всі інгредієнти: печериці, каперси, дрібно нарізаний часник і кілька маленьких кубиків вершкового масла. Перемішуємо.
  2. Потім заливаємо менше, ніж на половину, сухим білим вином, додаємо трішки оливкової олії, сіль і перець і готуємо в духовці при 230 градусах 15-20 хвилин.
  3. Готові гриби можете скропити лимонним соком і посипати зеленню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *