Інгредієнти:
- 1 великий кабачок або два малі,
- 250 г змеленої яловичини,
- 2 склянки відвареного рису,
- 1 яйце,
- 1 цибулина,
- 1 морквина,
- 3 помідори,
- сіль,
- масло або олія.
Спосіб приготування:
- Кабачок (може бути цукіні) помити, витерти, розрізати навпіл. Вийняти м’якуш.
- М’ясо вимішати з відвареним рисом, дрібно порізаною цибулею, яйцем. Моркву потерти на тертці і потушкувати на олії. Додати до фаршу. Фарш посолити поперчити.
- Кабачок наповнити фаршем, покласти у термостійку посудину. Зверху викласти помідори, скропити топленим маслом або олією і випікати приблизно 40 хвилин при температурі 180 °С, увесь час поливаючи соком, який утворився.