Фаршировані куріпки

Фаршировані куріпки

Інгредієнти:

  • 5 куріпок,
  • 250 г черствого хліба,
  • 50 г телячої печінки,
  • 50 г грибів,
  • 50 г бекону,
  • 30 г цибулі,
  • 1 г меленого чорного перцю,
  • 150 г шпику,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Витриманих куріпок розібрати й обсушити усередині серветкою.
  2. Для начинки приготувати черствий пшеничний хліб, натертий на тертці (або сухарі), курячу печінку, очищену від жилок і жовчі й нарізану дрібними шматочками, дрібно нарізані свіжі відварні гриби, відварений і нарізаний соломкою копчений бекон і дрібно нарізану цибулю.
  3. Спасерувати в маслі цибулю, додати печінку, гриби, бекон і подрібнений хліб. Добре перемішати і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і чорним перцем.
  4. Наповнити начинкою тушки куріпок, зашити, зв’язати ніжки, змастити маслом і загорнути в тонкі скибочки шпику. Запікати до м’якості (хвилин 30—40).
  5. Подавати куріпок гарячими із салатом на вибір. Гарнір — смажена картопля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *