Інгредієнти:
- 2 маленькі цибулини, ретельно подрібнені,
- 1 зубок часнику, ретельно розтертий,
- 4 ст. ложки вершкового масла або маргарину,
- 300 г шпинату,
- 1 ч. ложка сухої приправи,
- по чверті чайної ложки солі й перцю,
- 1 яловичий бік вагою близько 750 г, розрізаний навпіл,
- 250 г міцного яловичого бульйону,
- 330 г консервованої підливи від грибного супу,
- 60 г білого вина.
Спосіб приготування:
- Покласти цибулю, часник і масло в скляний посуд. Домістити, не закриваючи, у піч на 6—7 хв (р.п. 10), готувати до м’якості цибулі. Додати шпинат, приправу, сіль і перець. Закрити. Готувати в печі 3 хв (р.п. 16), перемішати 1 раз.
- Відбити м’ясо. Залити сумішшю зі шпинатом і згорнути в рулет. Зав’язати мотузкою і покласти в скляну каструлю.
- З ’єднати решту продуктів і вилити на м’ясо. Закрити. Готувати 13 хв (р.п.10). Перевернути м’ясо, закрити каструлю і знову помістити в піч на 25—35 хв (р.п.4) до розм’якшення.
- Залишити на 10 хв перед подачею.