Фарширований бік

Фарширований бік

Інгредієнти:

  • 2 маленькі цибулини, ретельно подрібнені,
  • 1 зубок часнику, ретельно розтертий,
  • 4 ст. ложки вершкового масла або маргарину,
  • 300 г шпинату,
  • 1 ч. ложка сухої приправи,
  • по чверті чайної ложки солі й перцю,
  • 1 яловичий бік вагою близько 750 г, розрізаний навпіл,
  • 250 г міцного яловичого бульйону,
  • 330 г консервованої підливи від грибного супу,
  • 60 г білого вина.

Спосіб приготування:

  1. Покласти цибулю, часник і масло в скляний посуд. Домістити, не закриваючи, у піч на 6—7 хв (р.п. 10), готувати до м’якості цибулі. Додати шпинат, приправу, сіль і перець. Закрити. Готувати в печі 3 хв (р.п. 16), перемішати 1 раз.
  2. Відбити м’ясо. Залити сумішшю зі шпинатом і згорнути в рулет. Зав’язати мотузкою і покласти в скляну каструлю.
  3. З ’єднати решту продуктів і вилити на м’ясо. Закрити. Готувати 13 хв (р.п.10). Перевернути м’ясо, закрити каструлю і знову помістити в піч на 25—35 хв (р.п.4) до розм’якшення.
  4. Залишити на 10 хв перед подачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *