Філе курки з макаронами

Філе курки з макаронами

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе,
  • 200 г кнельної маси,
  • 150 г пшеничного хліба,
  • 75 г вершкового масла,
  • 150 г макаронів,
  • 300 г помідорів,
  • 375 г соусу з мадерою,
  • 125 г соусу білого з яєчними жовтками,
  • зелень,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлене куряче філе нафарширувати кнельною масою, посолити і припустити в сотейнику з маслом. Подаючи до столу, філе покласти на блюдо або тарілку на підсмажену з маслом скибочку білого хліба, а на нього покласти підсмажені помідори (без шкірочки і насіння).
  2. Гарнірувати блюдо вареними макаронами, заправленими білим соусом з яєчними жовтками. Полити філе соусом з мадерою.
  3. Прикрасити гілочками зелені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *