Філе по-ланкаширському

Філе по-ланкаширському

Інгредієнти:

  • 3 відбивні з філейної частини ягняти (баранчика),
  • 225 г цибулі, очищеної і нарізаної тонкими скибочками,
  • 450 г картоплі, очищеної і нарізаної тонкими скибочками,
  • 300 г гарячого бульйону,
  • 1 ст. ложка грубозернистої гірчиці.

Спосіб приготування:

  1. Покласти відбивні в малу каструлю достатнього розміру, щоб відбивні помістилися в один шар. Розташовувати відбивні товстішими краями до краю каструлі.
  2. Викласти зверху цибулю, а потім картоплю рівномірними шарами. З’єднати бульйон і гірчицю й залити відбивні. Накрити кришкою з отвором і готувати 15—21 (23) хв або поки на пробу м’ясо і картопля не виявляться готовими. Вихід — 4 порції.
  3. На 2 порції беруть половину інгредієнтів і готують 9—13 (14) хв на кроці 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *