Форель, смажена в пармегані

Форель, смажена в пергаменті

Інгредієнти:

  • 1,25 кг риби,
  • 50 г цибулі,
  • 150 г грибів,
  • 50 г олії,
  • 30 г петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Очищену форель посолити за смаком, посипати чорним перцем, покласти на пергаментний папір, додати нарізану скибочками цибулю, дрібно нарізані свіжі гриби і дрібно нарубану зелень петрушки. Збризкати олією і загорнути в пергамент (кожну рибу загорнути окремо). Добре підкрутити краї папера, щоб не було доступу повітря (краї пергаменту можна зав’язати ниткою), і смажити на решітці.
  2. Подати до столу, не виймаючи з паперу, гарнірувати салатом і лимоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *