Форель смажена з молодою картоплею

Форель смажена з молодою картоплею

Інгредієнти:

  • 1 кг риби,
  • 3 ст. ложки пряженого масла,
  • 1,5 ст. ложки борошна,
  • 1 кг картоплі,
  • півсклянки сметани,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлену рибу випатрати, ретельно промити, обсушити в чистій тканині, посолити, обкачати в борошні. Добре розігріти з пряженим маслом сковороду, покласти в неї рибу й обсмажити. Поставити в духовку і довести до готовності. Очищену молоду картоплю відварити в підсоленій воді до напівготовності; злити воду, посипати картоплю дрібно нашаткованою зеленню петрушки і кропу, залити сметаною і на маленькому вогні довести до готовності. Викласти рибу на блюдо, навколо неї розмістити картоплю, прикрасити листям салату. Ця страва добре пасує до святкового столу.
  2. Рекомендується вибирати для неї дрібну молоду картоплю і не розварювати її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *