Інгредієнти:
- Груша – 1 шт,
- мандарин – 1 шт,
- яблуко – 1 шт,
- банан – 1 шт,
- пломбір «Буденний» – 1 шт,
- печиво «Ювілейне» – 2 шт,
- сметана – 1 ст. ложка,
- згущене молоко – 1 ст. ложка.
Спосіб приготування:
- Дрібно ріжемо фрукти. Морозиво розминаємо і перемішуємо з печивом, які ми попередньо розламали на дрібні шматочки.
- Сметану і згущене молоко перемішуємо.
- Потім шарами викладаємо в склянки:
– Яблуко-морозиво.
– Банан, морозиво.
– Груша, морозиво.
– Мандарин. - Потім заливаємо вміст склянки сумішшю сметани зі згущеним молоком.
- Кладемо все в морозилку на 20 хвилин. Десерт «Фруктовий» готовий!