Гарбуз, запечений у сметані

Інгредієнти:

  • 1 кг гарбуза,
  • 1,5 ст. ложки вершкового масла,
  • 4 ст. ложки сметани,
  • 2 ст. ложки цукру,
  • 1 ст. ложка мелених сухарів,
  • 1 ст. ложка пшеничного борошна,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлений гарбуз нарізають скибочками, солять, посипають пшеничним борошном, додають цукор і смажать у добре розігрітому жирі до готовності.
  2. Після цього гарбуз кладуть у змащений маслом і посипаний сухарями сотейник, заливають сметаною, збризкують маслом і запікають у духовці.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *