Гарбузова каша з маслом

Інгредієнти:

  • 1 кг гарбуза,
  • 1 склянка пшона,
  • 2 ст. ложки цукру,
  • 2 ст. ложки вершкового масла,
  • 1,5 склянки молока,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Очищений гарбуз нарізають, кладуть у каструлю, припускають до напівготовності, додавши трохи води, потім кладуть перебране і промите пшоно, заливають молоком, солять і варять до повного розварювання пшона.
  2. Зайву вологу випаровують. Готовий гарбуз із пшоном протирають над каструлею крізь сито або друшляк, додають сіль, цукор, перемішують і добре прогрівають.
  3. Подаючи до столу, у тарілку з кашею кладуть шматочок вершкового масла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *