Інгредієнти:
- Упаковка шарового тіста,
- шинка,
- помідор,
- мариновані огірки,
- сир,
- гірчиця,
- яйце,
- спеції.
Трави:
- чорний мелений перець,
- орегано,
- майоран,
- базилік.
Спосіб приготування:
- Тісто розгортаємо і змащуємо гірчицею.
- Сир тремо, помідор, шинку і огірки ріжемо дрібними кубиками.
- Викладаємо начинку смугою посередині тіста: спочатку сир, потім все інше і знову сир.
- Посипаємо перцем і зовсім небагато травами.
- Згортаємо рулет і акуратно перекладаємо на деко.
- Змащуємо рулети сирим яйцем – для золотистого кольору, і рясно посипаємо травами – для аромату.
- Випікати до готовності.
Можливі варіації:
- Шинку можна замінити будь-яким іншим м’ясним продуктом, що опинилися у вас під рукою: ковбасою будь-якого виду, навіть сосисками.
- При великому бажанні можна навіть замінити її шматочками смаженого м’яса, курки, свинини – чого побажаєте.
- Помідор чудово замінюється болгарським перцем.
- Але можна і чудово їх об’єднати в одному рулеті. Головне – зберегти в рецепті гірчицю і мариновані огірочки – саме вони створюють пікантне чарівність цього рулету.