Голландський рулет

Інгредієнти:

Трави:

  • чорний мелений перець,
  • орегано,
  • майоран,
  • базилік.

Спосіб приготування:

  1. Тісто розгортаємо і змащуємо гірчицею.
  2. Сир тремо, помідор, шинку і огірки ріжемо дрібними кубиками.
  3. Викладаємо начинку смугою посередині тіста: спочатку сир, потім все інше і знову сир.
  4. Посипаємо перцем і зовсім небагато травами.
  5. Згортаємо рулет і акуратно перекладаємо на деко.
  6. Змащуємо рулети сирим яйцем – для золотистого кольору, і рясно посипаємо травами – для аромату.
  7. Випікати до готовності.

Можливі варіації:

  1. Шинку можна замінити будь-яким іншим м’ясним продуктом, що опинилися у вас під рукою: ковбасою будь-якого виду, навіть сосисками.
  2. При великому бажанні можна навіть замінити її шматочками смаженого м’яса, курки, свинини – чого побажаєте.
  3. Помідор чудово замінюється болгарським перцем.
  4. Але можна і чудово їх об’єднати в одному рулеті. Головне – зберегти в рецепті гірчицю і мариновані огірочки – саме вони створюють пікантне чарівність цього рулету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *