Голубці з капусти, фаршировані рисом

Інгредієнти:

  • 900 г капусти,
  • 150 г цибулі,
  • 150 г олії,
  • 50 г родзинок,
  • 260 г рису,
  • 30 г томата-пюре,
  • мелений червоний і чорний перець.

Спосіб приготування:

  1. Підготувати капусту для голубців.
  2. Спасерувати на олії дрібно нарізану цибулю, додати чорний і червоний перець, родзинки, томат-пюре і перебраний рис, посолити за смаком, перемішати з підрум’яненою цибулею і спасерувати.
  3. Розкласти начиику і загорнути листя.
  4. Тушкувати голубці до готовності рису.
  5. Подати гарячими або холодними.
  6. За бажанням залити томатним соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *