Грецький салат

Інгредієнти:

  • 3-4 помідори,
  • 1-2 огірки,
  • 1 болгарський перець,
  • 1 червона цибулина – солодка,
  • 130 г сиру фета,
  • 3 ложки оливкової олії,
  • маслини без кісточок (чорні),
  • чорний мелений перець,
  • сіль за смаком,
  • 1 ст. ложка орегано,
  • 3-4 шампіньйони.

Спосіб приготування:

  1. Помідори, огірки, гриби, перець та сир нарізати  великими кубиками і покласти в салатницю.
  2. Цибулю порізати довгою соломкою.
  3. Додати оливки.
  4. Заправляють салат оливковою олією, перцем, сіллю та орегано і перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *