Грибне рагу з томатами

Інгредієнти:

  • Печериці свіжі – 300 г,
  • цибуля (великий) – 1 цибулина,
  • помідори – 4 шт,
  • перець болгарський 2 шт,
  • масло олівковоеБазілік (свіжий) – 1 пучок,
  • сіль (і перець) – на смак.

Спосіб приготування:

  1. Шампіньйони і цибулю очистіть, наріжте.
  2. Помідори і перець наріжте часточками.
  3. У великій сковороді розігрійте оливкову олію, просмажте цибулю, потім додайте гриби і помідори і перець.
  4. Зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 20 під кришкою, не забуваючи помішувати.
  5. В кінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік і перемішайте.
  6. Таке рагу можна подавати з рисом або макаронами, посипавши зверху гаряче блюдо тертим сиром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *