Гриби фаршировані сиром

Гриби фаршировані сиром

Інгредієнти:

  • 1 кг грибів,
  • 500 г сиру,
  • 150 г вершкового масла,
  • 50 г зелені кропу,
  • 3 яйця,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Гриби очищають і ретельно миють, відділяють шапки від ніжок. Ніжки дрібно рубають і тушкують у вершковому маслі. Сир протирають, змішують з тушкованими ніжками грибів, зеленню кропу, яйцями і солять.
  2. Шапки грибів складають в один ряд у каструлю і тушкують до розм’якшення, потім кладуть на них сирний фарш, зверху кладуть по шматочку вершкового масла і запікають у духовці до утворення рум’яної скоринки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *