Інгредієнти:
- 1 столова ложка вершкового масла,
- 1 столова ложка оливкової олії,
- 2 зубчики часнику,
- велика цибулина – тонко нарізати,
- 500 г печериць – тонко нарізати,
- 200 г яловичого бульйону,
- 2 склянки червоного вина,
- сіль і перець, за смаком.
Спосіб приготування:
- У великій каструлі нагрійте оливкове і вершкове масло на середньому вогні.
- Як тільки масло розтопилося, викладіть часник і цибулю.
- Обсмажте близько 4 хвилин до м’якого стану.
- Викладіть інші інгредієнти.
- Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте без кришки поки вся рідина не вбереться (близько 2:00).