Гриби в червоному вині

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка вершкового масла,
  • 1 столова ложка оливкової олії,
  • 2 зубчики часнику,
  • велика цибулина – тонко нарізати,
  • 500 г печериць – тонко нарізати,
  • 200 г яловичого бульйону,
  • 2 склянки червоного вина,
  • сіль і перець, за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У великій каструлі нагрійте оливкове і вершкове масло на середньому вогні.
  2. Як тільки масло розтопилося, викладіть часник і цибулю.
  3. Обсмажте близько 4 хвилин до м’якого стану.
  4. Викладіть інші інгредієнти.
  5. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте без кришки поки вся рідина не вбереться (близько 2:00).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *