Інгредієнти:
- 900 г грибів,
- 600 г ріпчастої цибулі,
- 225 г олії,
- 75 г борошна,
- 1 пучок зелені петрушки,
- 15 г червоного і 6 г чорного перцю,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Гриби промити, відцідити і нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю нарізати соломкою, присмажити на олії, з’єднати з грибами і знову смажити 5—10 хв.
- Потім посолити, поперчити червоним і чорним перцем, залити 0,5 л гарячої води і тушкувати на слабкому вогні 20—25 хв. Борошно спасерувати, розбавити водою і з’єднати я грибами.
- Перед тим як подати до столу, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.