Гриби з цибулею

Інгредієнти:

  • 900 г грибів,
  • 600 г ріпчастої цибулі,
  • 225 г олії,
  • 75 г борошна,
  • 1 пучок зелені петрушки,
  • 15 г червоного і 6 г чорного перцю,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Гриби промити, відцідити і нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю нарізати соломкою, присмажити на олії, з’єднати з грибами і знову смажити 5—10 хв.
  2. Потім посолити, поперчити червоним і чорним перцем, залити 0,5 л гарячої води і тушкувати на слабкому вогні 20—25 хв. Борошно спасерувати, розбавити водою і з’єднати я грибами.
  3. Перед тим як подати до столу, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *